Vil du være en del af Intempus?

Vores team

Vi er meget mere end timeregistrering

I Intempus er vi altid på udkig efter nye talenter med masser af passion og gåpåmod. Vi leder dog ikke bare efter nye medarbejdere til at fylde kontoret op. I stedet samler vi på personer, der har vilje og mod til at være med til at forme Intempus og gøre en forskel for vores virksomhed. 

Sjælen i Intempus er nemlig vores medarbejdere – vil du være en del af vores team?

Ét fælles mål​

Et stærkere Intempus. Vi tror på vores produkt og knokler hver eneste dag for, at andre skal få øjnene op for den samme værdi, som vi ser.

Én fælles mission​

At skabe mere tid, overblik og værdi for virksomheder igennem intelligent, digitaliseret timeregistrering – som kan meget mere end at registrere tid!

Én samlet flok​

En virksomhed er kun ligeså stærk som dens medarbejdere. Vores udvikling, kompetencer og erfaringer er dét, som baner vejen for Intempus’ success.

Ledige stillinger


Intempus livet

Hvad siger medarbejderne om
Intempus Livet?
“I Intempus er der ikke langt fra idé til virkelighed. Det er fedt at kunne se sit hårde arbejde i hænderne på en kunde og så at kunne arbejde videre med kundens feedback med det samme. På kontoret kan man altid finde en kollega at sparre med, så vi ender med den fedeste løsning på komplicerede problemer”. – Stefan Micheelsen, Backend Software Engineer

Stefan Micheelsen

Backend Software Engineer
“Jeg startede som praktikant i Intempus tilbage i 2019. Derefter er jeg fortsat som salgskonsulent, hvor jeg sammen med resten af salgsteamet jagter vores ambitiøse salgsmål. Det er fedt at kunne se hvordan ens arbejde bidrager til virksomhedens vækst samtidig med at vide, at man gør en reel forskel for kunderne hver dag!” – Niklas Hansen, Salgskonsulent

Niklas Hansen

Salgskonsulent
“Intempus is my first work place as a software engineer and it has been a blast! We have an amazing international team where everyone brings something unique to the table. There is definite awareness that we are working together to give the best product experience to our customers. And most of all, it is so rewarding to see how not only the product is getting better, but we as a team and individuals are growing too.” – Inese Ieraga, Backend Software Engineer

Inese Ieraga

Integrations Software Engineer

Frynsegoder

En fantastisk arbejdsplads

Her i Intempus er der højt til loftet, fladt hierarki og uformel stemning. Der er plads til personlighed og forskellighed. Vores Intempus-familie tæller seks forskellige nationaliteter, og vi er stolte af at have skabt en kultur, hvor der kan være plads til alle.

Personlig udvikling

Intempus er en ung virksomhed, hvor der er mulighed for at få ansvar, afprøve sit talent, og fejl bliver betragtet som en del af læringsprocessen. Resultatet er, at vi ser kollegaer vokse med opgaven og finde frem til deres unikke rolle her i Intempus.

Kaffe, kaffe og atter kaffe

Vi har kaffe i lange baner, så hvis du er kaffedrikker, er der solidt grundlag for at få din daglige dosis koffein hos os. Samtidig har vi også frokostordning, hvor vi hver dag samles om en omgang god mad. For uden mad og drikke, duer heltene ikke!

Rolle i voksende virksomhed

Intempus vokser, og Intempuserne vokser med! Det betyder, at vi er i en position, hvor forandring, inspiration og nye ideer er omdrejningspunkt i hverdagen. Hvis du gerne vil arbejde i et værdsat miljø hvor du kan være med til at gøre en forskel og sætte dit personlige aftryk, så kan du opnå alt det i Intempus.

Socialisering

Ikke alt handler om arbejde. Vi kan godt lide at være sociale! Derfor træner vi ofte både smilebånd og konkurrencegenet. Uanset om der skal spises frokost ude, dyrkes kontor yoga, afholdes hackathon, trænes i fitness eller drikkes fredagsøl, så er det en vigtig del af at være Intempuser. Vi ved nemlig at man arbejder bedre med gode kollegaer.

Papirløs – vi elsker regnskoven

Intempus er en moderne virksomhed, og vi bruger primært online værktøjer til at arbejde og samarbejde i teams, på tværs af afdelinger og lande. Udover at opfordre vores kunder til at droppe papiret og digitalisere deres processer, så arbejder vi også selv så papirløst som muligt. I

Cookie-indstillinger