Skal du med ombord i Intempus-raketten?

Intempus – meget mere end timeregistrering

I Intempus er vi altid på udkig efter nye talenter med masser af passion og gåpåmod. Vi leder dog ikke bare efter nye medarbejdere til at fylde kontoret op. I stedet samler vi på mennesker, der har vilje og mod til at være med til at forme Intempus og gøre en forskel for vores virksomhed. Sjælen i Intempus er vores medarbejdere, og sammen stræber vi efter:

Ét fælles mål: et stærkere Intempus. Vi tror på vores produkt og knokler for, at andre skal få øjene op for den samme værdi, som vi ser.

Én fælles mission: at skabe mere tid, overblik og værdi for virksomheder igennem intelligent, digitaliseret timregistrering – som kan meget mere end at registrere tid!

Én samlet flok: en virksomhed er kun ligeså stærk som dens medarbejdere. Vores udvikling, kompetencer og erfaringer er dét, som baner vejen for Intempus’ success. Derfor er det højeste prioritet, at vi har folk, som brænder for at lære mere, udvikle sig og griber de muligheder, de får!

Skal du med på rejsen?

Nysgerrig på arbejdsdagen i Intempus?

Mød Jesper og resten af Aarhus teamet her!

Åbne stillinger

Python Backend Developer

Do you have experience in working with Python and Django? Are you a top-level coder who wants to become part of an ambitious and growing company with a flat structure and room for innovation?
Check out our job post for a backend developer!

Location: Copenhagen

Position: Fulltime 

Intempus livet

“I Intempus er der ikke langt fra idé til virkelighed. Det er fedt at kunne se sit hårde arbejde i hænderne på en kunde og så at kunne arbejde videre med kundens feedback med det samme. På kontoret kan man altid finde en kollega at sparre med, så vi ender med den fedeste løsning på komplicerede problemer”

Stefan Micheelsen, Software Developer

“Jeg føler, at jeg har lært sindssygt meget siden, jeg startede i Intempus! Man får lov til at påtage sig en masse ansvar og med en virksomhedskultur, hvor der er plads til at fejle og tage ved lære, rykker man sig hurtigt. Dét er en af grundene til, at jeg virkelig elsker at arbejde her.”

Mie Petersen, Customer Service

“Jeg startede i Intempus som praktikant og forsatte som Account Executive, da jeg afsluttede min uddannelse. Sammen med resten af salgsteamet jagter jeg vores ambitiøse salgsmål og kan se, hvordan mit arbejde har en reel indflydelse på virksomhedens vækst. Det er fedt og motiverende at kunne se frugten af sit arbejde og vide, at man gør en forskel for kunderne hver dag!

Martin Troelsen, Account Executive

Intempus frynsegoder

En fantastisk arbejdsplads

Her i Intempus er der højt til loftet, fladt hierarki og uformel stemning. Der er plads til personlighed og forskellighed. Vores Intempus-familie tæller seks forskellige nationaliteter, og vi er stolte af at have skabt en kultur, hvor der kan være plads til alle.

Personlig udvikling

Intempus er en ung virksomhed, hvor der er mulighed for at få ansvar, afprøve sit talent, og fejl bliver betragtet som en del af læringsprocessen. Resultatet er, at vi ser kollegaer vokse med opgaven og finde frem til deres unikke rolle her i Intempus.

Kaffe, kaffe og atter kaffe

Vi har kaffemaskiner og kaffe i lange baner, så hvis du er kaffedrikker, er der solidt grundlag for at få din daglige dosis koffein hos os. Samtidig har vi også frokostordning, hvor vi hver dag samles om en omgang god mad. For uden mad og drikke, duer heltene ikke!

Rolle i voksende virksomhed

Intempus vokser, og Intempuserne vokser med! Det betyder, at vi er i en position, hvor forandring, inspiration og nye ideer er omdrejningspunkt i hverdagen. Hvis du gerne vil være med til at gøre en forskel og sætte dit personlige aftryk, så kan du opnå alt det i Intempus.

Socialisering, fredagsbar og events

Ikke alt handler om arbejde. Vi kan godt lide at være sociale! Derfor træner vi ofte både smilebånd og konkurrencegenet. Uanset om der spilles Fifa på PlayStation, dyrkes kontor yoga, afholdes hackathon eller drikkes fredagsøl, så er det en vigtig del af at være Intempuser.

Papirløs – vi elsker nemlig regnskoven

Intempus er en moderne virksomhed, og vi bruger primært online værktøjer til at arbejde og samarbejde i teams, på tværs af afdelinger og lande. Udover at opfordre vores kunder til at droppe papiret og digitalisere deres processer, så arbejder vi også selv så papirløst som muligt.

Top