Med Intempus til iKontrol får du:

Markedets mest fleksible timeregistrering

Med Intempus’ smarte motor bygget op omkring arbejdsmodeller passer Intempus til alle, og du behøver ikke længere bekymre dig om at overholde overenskomsten

Køreklart kvalitetssikringssystem

Uanset hvad du har behov for at kvalitetssikre, så kan du gøre det med iKontrol. Tjeklister, runddering og fotodokumentation – iKontrol kan det hele!

Altid opdateret sagskartotek

Det tager ingen tid at integrere dine Intempus- og iKontrol-konti med hinanden, og når det først er gjort, udveksler de to systemer konstant data, uden at du skal røre en finger

Alting til altid at ligge klar i skyen

Både Intempus og iKontrol arbejder 100 procent i skyen. Det betyder, at du altid kan tilgå systemerne på alle enheder. så længe du har forbindelse til internettet

Intempus og iKontrol

App til timesedler

Hvorfor Intempus + iKontrol?

TO AF MARKEDETS STÆRKESTE IT-VÆRKTØJER

For både Intempus og iKontrol er der én ting, som altid er vigtigst; kunden. Det fokus har ført til, at begge systemer i dag er blandt markedets førende inden for hver deres felt; tidsregistrering og kvalitetssikring. Intempus og iKontrol er med andre ord to spillere, du gerne vil have med på dit hold.

Men faktisk vil de næsten føles som én. Integrationen mellem Intempus og iKontrol er nemlig lavet fuldstændig sømløs, så du ikke skal spekulere på at få de to systemer til at arbejde sammen, men tværtimod vil få følelsen af, at du arbejder i ét. Det er nemlig helt slut med at skulle dobbeltoprette sager.

Hør, hvad iKontrol og Intempus kan gøre for dig

Vi er så begejstrede for integrationen mellem Intempus og iKontrol, at vi altid gerne vil fortælle mere om den

To kvalitetsværktøjer i din værktøjskasse

”Vi ser det her som en kasse, hvor der ligger noget værktøj i af høj kvalitet. Man kan godt skrue en møtrik fast med en papegøjetang, men det er altså bedst at gøre det med en svensknøgle. På samme måde vil vi hellere være virkeligt gode til timeregistrering og så fokusere på at smidiggøre overgangene mellem de forskellige systemer i stedet for at udvikle os til en software-version af en schweizerkniv, der kan en masse forskellige ting – men er det den måde, man bliver de bedste til det, man gør?”

– Peter Haahr Rasmussen, COO og medstifter af Intempus

Lad os gøre dit sure arbejde nemt

TIMEREGISTRERING SOM SKABER GLÆDE OG OVERSKUD

Om du er bogholder, håndværker, bager, produktions- eller konsulentvirksomhed er tidsregistrering en sur pligt, du som virksomhedsejer eller leder skal tvinge medarbejderne og administrationen til at forholde sig til. Det ved vi, og derfor har vi besluttet os for at gøre vores bedste forsøg på at få tidsregistreringen til at blive så nem som muligt for dig. I Intempus har vi 10 års erfaring med at indsamle tid. Vores ekspertise og erfaring bruger vi til at hjælpe nye kunder med at få den bedst mulige timeregistrering, så I får mere glæde og overskud i hverdagen.

Jeg vil gerne høre mere om Intempus til iKontrol

Udfyld formularen nedenfor eller
ring til os på telefon: 26 390 400.

Top