Nem og digital registrering af alle typer fravær

Får du registreret dit fravær korrekt? Ikke helt sikker…? Fraværsregistrering kan let blive en bøvlet affære med en masse kommunikation mellem medarbejder og leder. Med Intempus bliver fraværsregistrering nemt og overskueligt for alle medarbejdere. Så hvorfor ikke gøre arbejdsdagen lidt lettere?

Med Intempus kan du registrere alle typer fravær direkte på app, herunder: 

  • Ferie 
  • Ferie/fri dage 
  • Sygdom 
  • Afspadsering 
  • Barsel
  • Omsorgsdage 
  • Kursus 

På den måde er fraværsregistreringen gjort let, digital og overskuelig for både dig som medarbejder eller administrator. 

+30.000 brugere tager Intempus med på arbejde hver dag

Lad Intempus gøre det meste af arbejdet, så din fraværsregistrering bliver lettere end nogensinde før

Nem administration og fuld overblik over fraværet i virksomheden

Fravær kan hurtig blive en tidsrøver for dig som leder. Derfor har vi gjort fraværsregistrering let og tilgængelig med Intempus.

Med Intempus’ timeregistreringsapp kan medarbejderen registrere alle typer fravær, uanset om det uforudset sygdom, langvarig barsel eller afholdelse af feriedage og afspadsering. 

Med Intempus’ Web har du som administrator et nemt, digitalt system, hvor du bevarer overblikket over medarbejderfravær – og meget mere. Her har du naturligvis også mulighed for at godkende registreringer, lave rapporter og planlægge fx. ferie. 

Med Intempus kan du nemt håndtere den nye ferielov

Den nye ferielov har mange fordele. Man kan dog også argumentere for, at det er blevet svære og mere ugennemskueligt for både administrator og medarbejder at holde styr på optjente og brugte feriedag. 

Intempus’ app gør det let at overskue feriedage. Som administrator har du et knivskarpt overblik over alle medarbejdernes feriesaldo. Samtidig har den enkelte medarbejder sit eget overblik i app’en, som altid er opdateret. På den måde er der altid styr på ferieregnskabet. 

Er du mere nysgerrig på feriehåndtering med Intempus? Læs mere her. 

I tvivl, om Intempus kunne være noget for din virksomhed?

Se her, hvordan Intempus hjalp Raaschou Byg og Inventarsnedkeri få en nemmere administration

Kom nemt i gang med Intempus

14 dage. Det er den tid, du får Intempus gratis, når du opretter dig. Vi mener nemlig, at man bedst kan finde ud af, hvordan systemet skal tilpasses ens egen virksomhed, når man prøver det i virkeligheden.

Det er let at komme i gang med at bruge Intempus. Prøv systemet gratis ved at oprette dig. Det er ganske uforpligtende. Derefter tilbyder vi en online fremvisning af systemet, så du kan få en grundig introduktion til, hvad systemet kan gøre med udgangspunkt i de behov I har i jeres virksomhed. 

Har du lyst til at høre mere om Intempus?

Ring eller skriv til os.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os