Nemmere administration af fravær og fuldt overblik

Fravær er en af de værste ting at skulle forholde sig til som leder. I hvert fald hvis det ikke er af den planlagte slags. Der skal lukkes huller i arbejdsstyrken, og penge forsvinder direkte ud af forretningen. Men overblik er den bedste måde lettest at komme omkring al det besvær, som fravær kan give. I Intempus tror vi ikke på, at det sker gennem manuelle registreringer i Excel, hvor en travl hverdag gør det til en sur pligt at holde dokumentet opdateret. Derfor har vi gjort fraværsregistrering let og tilgængelig med Intempus.

Derudover har Intempus specialiseret sig i at gøre det administrative arbejde så let som muligt for virksomheden såvel som for medarbejderen.

Skræddersyet registrering af fravær til netop dig og din forretning

Med Intempus kan medarbejderne registrere alle typer fravær såsom sygdom, ferie og skole. Systemet er bygget op til at kunne tilpasses den enkelte virksomheds behov og lade medarbejderne registrere lige præcis den type fravær, I har brug for. Fravær er uproduktiv tid. Det ved Intempus. Derfor giver fraværsregistreringerne dig  mulighed for at se, hvor og hvornår pengene bliver tjent og ikke mindst opdage, hvor forretningen kan optimeres.

I tvivl om Intempus er noget for din virksomhed?

Intempus er brugervenlig og fleksibel tidsregistrering. Vores app og web-system er udviklet ud fra filosofien om, at det skal være så nemt som muligt for brugeren at få integreret Intempus som en fast del af arbejdsdagen. Med Intempus som den daglige hjælpende hånd bliver tidsregistrering nemlig simpelt, effektivt og hurtigt. Samtidig kan Intempus sættes op til alle typer af virksomheder. Det sikrer, at vi kan tilpasse systemet til dine behov og arbejdsgange. Integrer Intempus med dit løn- og regnskabssystem, så du let og fejlfrit kan lave løn, fakturere og lave regnskab på mindre end den halve tid.

Hør, hvad Intempus kan gøre for dig

Vi er så begejstrede for Intempus, at vi altid gerne vil fortælle mere om det

Intempus er meget mere end registrering af timer og fravær

Planlægning af arbejdsdagen

Planlæg dine medarbejders arbejdsdag med Intempus’ planlægningsfunktion, så du får overblik og effektiviserer overleveringen af opgaver og sager.

Integrér til løn- og økonomisystem

Integrér dit økonomisystem med Intempus, så medarbejdernes indberetninger kan forvandles til kundefakturaer, eller reducér lønkørsel til få klik med integration til dit lønsystem.

Overhold overenskomsten

Sæt Intempus op til din overenskomst eller lokalaftale med overtidsregler, normer, afspadsering og akkordarbejde, så du sikrer, at arbejdet opfylder overenskomstens rammer.

Bevar overblikket med GPS

GPS-funktionen gør det muligt at se medarbejdernes lokation i løbet af arbejdsdagen og er særligt værdifuld, når medarbejderne skal kunne dokumentere deres færden.

Nysgerrig på dine muligheder med Intempus?

Se med her!

Jeg vil gerne høre mere om Intempus

Udfyld formularen nedenfor, eller
ring til os på telefon: 26 390 400.

Top