Let hverdagen med Intempus

Hos Intempus ved vi, hvor vigtigt det er at holde styr på sin tid. Vi ved også at det kan være svært og tidskrævende at holde styr på den administrative del af arbejdet, fx. arbejdstimer, fakturering, fravær, udlæg, afspadsering og ferie. Derfor har vi skabt et system, der gør det nemt for både administrator og medarbejdere at spare tid på de administrative opgaver. Dét frigiver mere tid til alle de andre vigtige ting – både i og uden for arbejdstiden.

 

Har I styr på arbejdstiden?

Med Intempus' app kan medarbejderen altid registrere tid på farten. De kan også se regnskabet over arbejdstid, antal optjente feriedage, antal sygetimer, overarbejde, afspadsering og meget mere. 

Tid

Gør arbejdsdagen nemmere med digital timeregistrering, hvor tid let registreres direkte i Intempus’ app.

Fravær

Uanset om det er ferie, sygdom, skoleophold eller andet, så er det nemt at registrere fravær i Intempus.

Materiel & tillæg

Har du gjort brug af materiel eller benyttet tillæg i dit arbejde? Tilføj det nemt til dine sager.

Meget mere end bare timeregistrering

Med Intempus Web kan du både registrere tid og fravær, men det er også her, at du som administrator nemt kan håndtere det daglige administrationsarbejde – dét sikrer en gnidningsfri administration og sparer jer for både tid og bøvl.

 

 

Registrering af arbejdstid

Skal du registrere arbejdstid, kan det gøres direkte i Intempus Web. Er du på farten eller væk fra computeren, kan du også benytte Intempus App til at indberette arbejdsdagen direkte på mobilen.

Udlæg og diæter

Har du lagt ud for en kundefrokost eller været på kursus? Så kan du nemt tilføje dine kvitteringer i app’en.

Integrationer

En af de mange muligheder i Intempus’ system er integration med en af vores løn- eller økonomipartnere. Med integration kommer dine data fra Intempus automatisk over i dit løn- og regnskabssystem.

 

Udover at lette arbejdet, når der skal laves løn, gør det samtidig, at du kan fakturere langt hurtigere. Så snart medarbejderen har indberettet arbejdet, kan du med blot et enkelt klik fakturere kunden for arbejdet.