Intempus

Formindsk lønfejl med Intempus og Epos Løn

Løn er en af de ting, der skal være styr på. Derfor har Intempus og Epos det som samlet mål at skabe to systemer, der giver det mest optimale grundlag for fejlfri timeregistrering og lønkørsel.

lønintegration mellem Epos løn og Intempus timeregistrering

Med Intempus og Epos får du:

Med Intempus og Epos får du sikkerhed for, at overenskomster og love bliver overholdt. Intempus kan blandt andet sættes op efter overenskomster og skatteregler, og begge systemer tager hensyn til blandt andet persondataloven.

Med både Intempus og Epos får du en fleksibilitet, der er med til at give dig den rette løsning. Epos og Intempus kan klare henholdsvis lønbehandling og tidsregistrering uanset din virksomheds kompleksitet.

Du kan stole på de registrerede timer, og du kan stole på, at de registrerede timer bliver til den rette løn i sidste ende. Dermed er Intempus og Epos med til at give dig langt større sikkerhed, når timerne skal registreres og lønnen udbetales.

Hvorfor Intempus og Epos?

Samarbejdspartnere, der ved, hvad de laver. Det giver om noget tryghed, når man skal implementere et nyt system. Og med Intempus og Epos får du netop det fra begge parter. 

 

Intempus og Epos er ikke de eneste timeregistrerings- og lønsystemer på markedet, men det er nogle af de systemer, der har de mest erfarne og kompetente medarbejdere, der altid er klar til at rådgive dig. 

 

Både Intempus og Epos tilbyder professionel rådgivning i alle dele af processen – fra de tidlige overvejelser til systemerne er en fast del af jeres hverdag. 

 

Dermed er du sikret at få de rette systemer, der er tilpasset lige netop din virksomhed. Systemer, der skaber overblik og sparer dig for tid, når medarbejdernes timer skal registreres, og lønnen skal udbetales.

Intempus og epos løn har en stærk fælles løsning

Har du lyst til at vide mere om Intempus?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.