Intempus

Få overblik over tidsregistrering og økonomi med Intempus og EG Artesa

EG Artesa er et af de mange økonomisystemer, der kan integreres med Intempus. Med EG Artesa og Intempus kan du være sikker på, at der er styr på alle dele af din økonomi og tidsregistrering – og at integrationen mellem systemerne er med til at spare dig for tid.

EG_intempus_partner_integration

Med EG Artesa og Intempus får du:

En af de klare fordele ved integrationen mellem de to systemer er, at du slipper for en række manuelle opgaver. Det betyder, at du sparer tid, du kan bruge der, hvor du mener, det for alvor har værdi for din virksomhed.

Med EG Artesa og Intempus får du alle vigtige oplysninger om økonomi og tidsregistrering samlet. Dermed hjælper integrationen mellem begge systemer med at give dig overblik over alle de administrative opgaver.

Overfør indberetninger til lønsystem og økonomisystem

EG Artesa er tilpasset dig, som arbejder inden for bygge- og anlægsbranchen. Dermed får du et system, der er tilpasset lige netop din virksomhed. Ligeledes kan Intempus tage sig af dine hverdagsbehov - uanset hvad de måtte være.

EG_intempus_integration_connect

Hvorfor Intempus og EG Artesa?

Med Intempus og EG Artesa får du en EG brancheløsning til bygge- og anlægsbranchen. EG Artesa bygger på NAV 2009 og har derfor langt hen ad vejen de samme funktioner. Dog er der lavet tilpasninger, så du har alle de funktioner, du har brug for inden for bygge- og anlægsbranchen. 

 

Dermed får du høj grad af fleksibilitet, når du bruger Intempus og EG Artesa. Du kan nemlig tilpasse begge systemer efter lige netop dine behov – både nu og i fremtiden.

 

Når du kombinerer EG Artesa med Intempus får du derudover to systemer, der uden besvær deler oplysninger, så du slipper for at bruge tid på at få oplysninger fra det ene system til det andet. Det gør, at du langt hurtigere kan få færdiggjort opgaverne, fakturere, betale løn – og hurtigere kan få et større overblik. 

Vil du høre mere om, hvad Intempus kan gøre for din virksomhed?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.