Intempus

Gør din virksomhed smartere med Intempus og e-conomic

Intempus og e-conomic med projektstyring er den perfekte løsning for dig, som gerne vil have et gnidningsfri sammenspil mellem din timeregistrering og økonomistyring.

Med Intempus og e-conomic med projektstyring får du:

Få styr på alle omkostninger på projektet – varer, leverandørfaktura, timer og kørsel – Intempus giver dig overblikket.

Projektstyring, som er skræddersyet til din virksomheds behov og fungerer fra start. Læn dig tilbage, vi klarer det besværlige.

Overfør indberetninger til lønsystem og økonomisystem

Tovejs integrationen mellem Intempus + e-conomic sikrer fuldstændig synkronisering, så du slipper for dobbeltarbejde og fejl.

Hvorfor Intempus med e-conomic?

Få to stærke medspillere på dit hold.

 

Integrationen mellem Intempus og e-conomic er gennemtestet og finjusteret igennem adskillige år. Det betyder, at du er sikker på at få en stabil integration, så du kan bruge din tid på din virksomhed i stedet for manuelle processer.

 

Samtidig er Intempus og e-conomic to af de stærkeste spillere på markederne for timeregistrering og økonomisystemer; den slags spillere, man altid gerne vil have på sit hold. Vores integration er bygget op, så data flyder fuldstændig frit mellem systemerne – opretter du en sag i det ene sag, oprettes det automatisk i det andet system også. Det betyder, at du spiller for dobbeltarbejde og minimere risikoen for at lave fejl.

e-conomic-partner-intempus

Intempus timeregistrering app og admin video

Se hvordan Intempus & e-conomic med projektstyring hjalp Raaschou

Mads Raaschous to virksomheder voksede, og det blev anledningen til at få gjort op med den gammeldags timeregistrering. Se mere i videoen og læs yderligere om, hvad Intempus og e-conomic kunne gøre for Mads Raaschous forretninger, her.

Certificeret e-conomic partner

Intempus & e-conomic har sammen mange års erfaring med at hjælpe virksomheder til en lettere administration 

 

Intempus og e-conomic giver overblik og sikrer dig en 100 % digital administration, der samtidig er nemt og brugervenligt at håndtere for både medarbejdere og administratorer. Med en integration mellem Intempus og e-conomic med projektstyring ved du præcis, hvor du i forretningen du tjener dine penge. Når du indberetter timer, materialer, varer, kørsel, tillæg og udlæg på en sag i Intempus, kan e-conomic fortælle dig alt om projektet – ikke mindst om det rent faktisk er rentabelt for dig. Du får nemlig styr på dækningsgraden og kan dykke ned i alle detaljer af projektet, ligesom fakturaen nærmest skriver sig selv, når du har registreret alt arbejdet i Intempus.

partner_integration_system_intempus

Få overblikket over din forretning

Timeregistrering som skaber glæde og overskud.

 

Om du er bogholder, håndværker, bager, produktions- eller konsulentvirksomhed er tidsregistrering en tidskrævende og kedelig pligt, du som virksomhedsejer eller leder skal tvinge medarbejderne og administrationen til at forholde sig til. Det ved vi, og derfor har vi besluttet os for at gøre vores bedste forsøg på at få tidsregistreringen til at blive så nem som muligt for dig. I Intempus har vi 10 års erfaring med at indsamle tid. Vores ekspertise og erfaring bruger vi til at hjælpe nye kunder med at få den bedst mulige timeregistrering, så I får mere glæde og overskud i hverdagen.

Vil du høre mere om, hvad Intempus og e-conomic kan gøre for din virksomhed?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.