Intempus + e-conomic – få knivskarpt overblik over dine timer og fakturér nemt

Med Intempus og e-conomic får du to systemer i én samlet løsning, der giver overblik over arbejdstimerne og eliminere papirarbejdet. Digitalisér dine indberetninger af timer og udgifter og fakturér derefter kunden nemt, effektivt og gennemsigtigt. 

Venter du på det rette tidspunkt? Slå til nu og få:

Gratis flytning af dit regnskab

Få flyttet dine mest grundlæggende regnskabsdata uanset hvilket regnskabsprogram du bruger i dag.   (Åbningsbalance, Kundekartotek, Kontoplan)

Gratis opsætning

Få gratis opsætning af Intempus med fuld integration til e-conomic med projektstyring. Systemet bliver opsat til din virksomheds behov. (Normalt 3500 kr.)

To systemer, én løsning

Få din timeregistrering til at tale sammen med dit økonomisystem, og gør registreringer, fakturering mere overskueligt og langt mere rentabelt.

Alt du skal gøre, er, at kontakte os – så skal vi nok sørge for at du kommer godt i gang!

Med Intempus og e-conomic’s samlede løsning får du:

Køreklar projektstyring

Hold styr på projekter og omkostninger. Registrer alt fra varer, timer, kilometer og udstyr direkte, så du undgår ubehagelige overraskelser og altid bevarer overblikket løbende over projekterne.

Forbind dine systemer

Med to-vejs integrationen mellem Intempus og e-conomic spiller systemet fuld ud sammen. Undgå dobbeltarbejde og opret kunder, projekter og sager enten på farten eller på kontoret.

Fakturér så let som en leg

Send indberetningerne direkte til bogholderiet, så kunden hurtigere faktureres samtidig. Reducér fakturering til få klik og fakturér op til 15% mere, fordi alt bliver registreret og intet glemmes.

Fokus på din forretning

Optimér dine administrationsprocesser og spar både tid, resourcer og besvær med Intempus og e-conomic’s samlede løsning, der sikr en hurtig og brugervenlig integration mellem indberetninger og dit økonomisystem.

App til tidsregistrering med tre skærmbilleder

Intempus – markedets mest brugervenlige timeregistrering

Med Intempus får du en mobil app til registrering af alt i løbet af arbejdsdagen; timer, varer, materialer, diæter, kilometer og andre udgifter. Med andre ord, så slipper du får at skrible alle indberetninger ned på papir, som så skal afleveres til godkendelse og senere fakturering og lønkørsel. Med Intempus kan du registerere alt på farten, sende det direkte til kontoret og komme videre i arbejdsdagen.

Med Intempus får du også en administrationslogin til web, hvor indberetninger kan godkendes og sendes videre til enten løn- eller økonomisystemet. Skab overblik samt hurtige og sikre digitale arbejdsgange med Intempus!

e-conomic – bogholderens foretrukne økonomisystem

e-conomic er et intuitivt regnskabsprogram, der gør økonomistyring uanmindelig let og simpelt. To-vejs integrationen mellem Intempus og e-conomic er gennemtestet og finjusteret igennem adskillige år og tillader at dataen kan flyde fuldstændig frit mellem systemerne. Det betyder, at du er sikker på at få en solid integration, så du kan bruge din tid på din virksomheds spidskompetencer i stedet for manuelle processer.

Samtidig er Intempus og e-conomic to af de stærkeste spillere på markederne for timeregistrering og økonomisystemer; den slags spillere, man altid gerne vil have på sit hold. Med Intempus og e-conomic får du de bedste forudsætninger for en solid, moderne og digitaliseret administrationsprocess, så du altid har styr på forretningen.

Udfyld formularen og bliv kontaktet af Intempus

Ikke helt overbevist om Intempus + e-conomic er den rigtige løsning for dig?

Se her hvordan Raaschou fik success med Intempus og e-conomic

Mads Raaschou plejede at indsamle håndskrevne timesedler fra sine medarbejdere hver uge. I dag bruger han Intempus og e-conomic’s samlede løsning. Dét har effektivisereret forretningen og sparer Raaschou 2 uger om året på administrativt arbejde, så han nu har tid til at lave dét, som han er bedst til. Se her hvordan!

Top