Vil du undgå dobbeltarbejde?

Få mere ud af arbejdsdagen med digital timeregistrering fra Intempus

Slip for administrativt dobbeltarbejde ligesom +1.500 andre virksomheder

En effektiv arbejdsdag

Hos Intempus ved vi, hvor vigtigt det er at holde styr på sin tid. Vi ved også at det kan være svært og tidskrævende at holde styr på den administrative del af arbejdet – fx. arbejdstimer, fakturering, fravær, udlæg, afspadsering og ferie – og at der kan være meget dobbeltarbejde forbundet med håndteringen af data i forskellige systemer. Derfor har vi skabt et system, der gør det nemt for både administrator og medarbejdere at holde styr på arbejdstiden.

Brugervenlig tidsregistrering til alle medarbejdere

Med en app til timeregistrering fra Intempus digitaliseres de administrative pligter for både medarbejdere og administratorer. Dét gør det nemmere og mere effektivt at gå på arbejde – uanset om det foregår fra hjemmearbejdspladsen, på kontoret eller på farten.

Mindre administration og bedre overblik

Med Intempus Web bliver administrationen nem. Her kan du som administrator nemt planlægge vagter og godkende dine medarbejderes registreret arbejde.

Samtidig kan du bevare det fulde overblik over deres arbejdstid, fravær, kørsel og udlæg og meget andet. Alt sammen mens I overholder de nyeste krav og regler inden for administration – dét sørger systemet nemlig helt automatisk for.

Forbind jeres systemer

Intempus integrerer til nogle af landets bedste systemer til kvalitetssikring, løn og regnskab. Det betyder, at jeres data enten automatisk eller med få klik kan overføres fra det ene system til det andet. Det kan spare din virksomhed administrationstimer og ikke mindst fejl. Se her, hvilke systemer vi integrerer med, eller kontakt os for at høre om andre integrationsmuligheder. 

Kontakt os her

Din besked er sendt! 🎉
Ups! Du mangler at udfylde nogle påkrævet felter.
Cookie-indstillinger