Skab digitale kørebøger med Intempus

Digitale kørebøger er et must for enhver medarbejder, der registrerer erhvervskørsel. Der er dog en række skatteregler, man må være opmærksom på i forbindelse med dette. Vi guider dig her igennem de vigtigste regler og forklarer samtidig, hvordan du med et system som Intempus let og overskueligt kan registrere din kørsel.

 
 
SKAT har først og fremmest ikke nogen godkendelsesproces, men baserer i stedet deres kørselsgodtgørelse på tillid. Skal man have befordringsgodtgørelse, indberetter man sin kørsel mellem hjemmet og sin arbejdsplads til SKAT. Hvis SKAT beder om det, skal man kunne dokumentere med en kørebog eller lignende, og her stiller SKAT nogle krav til, hvad man skal kunne oplyse.
 
 
Ved skattefri kørselsgodtgørelse skal arbejdsgiver kunne dokumentere følgende data om kørslen:

 

  • Formålet
  • Destinationen inklusiv eventuelle delmål på vejen til endedestinationen
  • Datoen
  • Længden
  • Beregningen efter satser
  • At kørslen er i medarbejderens eget køretøj

Opfylder man ovenstående i sin kørselsregistrering, vil det som oftest være tilstrækkeligt.

 
 
Da SKAT altid har ret til at bede om dokumentation for kørslen, er det vigtig med et system, der kan systematisere og håndtere kørselsregistrering. Med Intempus kan du på en let og overskuelig måde håndtere dette. Med Intempus´ app til registrering af kørsel, kan du/i både registrere sagens formål, destination, dato og længde. Dermed overholdes alle de formelle regler uden problemer. Appen kan tilmed registrere både privat- og erhvervskørsel, ligesom data til udregning af kørselsgodtgørelse også indsamles af Intempus. Endvidere, er det muligt at indtaste nummerpladen på køretøjet, således at det registreres, om man kører i sin egen bil.
 
 
 

Har du brug for en smart og overskuelig måde at registrere arbejdskørsel på? En måde der både lever op til SKAT’s krav ved skattefri kørselsgodtgørelse og som kræver minimum arbejde for både dig og dine medarbejdere? Så tag et kig på vores kørselsregistrering, der gør det nemt og enkelt at indberette kørsel.