Intempus

DataLøn & Intempus

Slip for de krøllede ugesedler og manuelle indtastninger og gør din forretningen smartere med Intempus + DataLøn. Kontakt os for at høre mere. 

Gør din forretningen smartere med Intempus og DataLøn

Den samlede løsning giver dig en digitaliseret og automatiseret administrationsproces fra medarbejderen ude i marken til bogholderen på lønkontoret. Derved sikrer du dig, at din virksomhed oplever færre fejl og mere pålidelig data. Med Intempus og DataLøn får du også:

DataLøn er et af markedets største lønsystemer, og med mere end 60.000 kunder er DataLøn eksperter i moderne og effektiv lønkørsel.

Med Intempus timeregistrering får du overblik over forretningen

Intempus’ brugervenlige timeregistrering gør registreringen af kundearbejde nemt og digitalt - både for medarbejderen på kontoret og i marken.

Overfør indberetninger til lønsystem og økonomisystem

Når integrationen først er sat op, flyder data automatisk mellem Intempus og DataLøn. Det gør administrationsarbejdet lettere samt mindsker fejl.

Hvorfor Intempus med Dataløn?

Integrationen mellem Intempus og DataLøn er den varme kniv, der glider gennem det bløde smør.

 

Kender du det, når tingene bare spiller? Når du har været vant til at have en masse besvær med noget, som nu bare kører på en måde, så du ikke engang skal skænke det en tanke mere? Ligesom dengang du fik bredbånd i hjemmet, og det var slut med at være på nettet én ad gangen og med afbrudt telefon til følge. Den samme oplevelse skulle du gerne få med integrationen mellem Intempus og DataLøn. Væk er alt det arbejde, du kun laver, fordi du er tvunget til det. Og tilbage står du med en masse tid, du kan bruge på det, der rent faktisk gør noget godt for din forretning. Dét er den værdi, Intempus + DataLøn sammen skaber for virksomheder hver eneste dag.

Intempus timeregistrering app og admin video

Se, hvordan vi hjalp Malerfirmaet NPC

Rene Lohpehre har mange forskellige opgaver i mange dele af landet. Derudover har han et team på 12 medarbejder og en stor lyst til at optimere administrationen i virksomheden. Se, hvordan Rene løste udfordringen.

Knivskarp timeregistrering og en af Danmarks største lønpartnere

60.000 tager ikke fejl

 

Lad Intempus stå for alt det indviklede i at håndtere registrering af tid, kørsel, materialer og så videre. Vi hjælper dig med at sætte systemet op til at overholde præcis din overenskomst, så du har én bekymring mindre. Og få mest muligt ud af din tid ved at integrere til DataLøn. Med over 60.000 kunder er de en af Danmarks mest erfarne lønpartnere, så du er sikker på, at dine lønkørsler er i gode hænder uanset størrelsen på din virksomhed. 

Vil du høre mere om, hvad Intempus og DataLøn kan gøre for din virksomhed?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.