Intempus

Få glæde af DHV Økonomi som medlem af Dansk Håndværk

Med DHV økonomi får du som medlem af Dansk Håndværk en samlet pakke, der giver dig redskaberne til altid at have overblik over din virksomheds timer, sager og økonomi.

Intempus moderne tidsregistrering og planlægning

Med DHV Økonomi’s pakke af redskaber får du:

Som en del af DHV Økonomi får du adgang til Intempus. Her er du og dine medarbejdere igennem app- og web-funktionen altid sikre på, at der er styr på dagens arbejdstimer, kørsel, materialer, udlæg mm.

Du får adgang til e-conomic, som med mere end 100.000 kunder er danskernes foretrukne økonomisystem, der hjælper dig til let at kunne bevare overblikket over din virksomheds økonomi hele tiden.

Med DHV Økonomi registreringes alt på det enkelte projekt. På den måde kan du altid få overblik over sagerne og kan blandt andet se dækningsbidrag eller fakturere en kunde på ganske få minutter.

Du får adgang til lønsystemet ProLøn - et intuitivt system, der gør det let og hurtigt at udbetale løn til dine medarbejdere. Det sparer dig for tid – og skulle du have brug for hjælp, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Hvorfor vælge DHV Økonomi?

IT-redskaber er vigtige i en moderne håndværksvirksomhed. Og flere og flere i håndværksbranchen har fået øjnene op for, hvor stor en hjælp IT-værktøjerne kan være i en travl hverdag. 

 

Men hvor skal man starte? Og hvilke systemer skal man vælge? Det kan give hovedpine at finde ud af, hvordan man kommer i gang. Derfor er DHV Økonomi en stor hjælp. Her får du nemlig en samlet pakke af nogle af de bedste IT-værktøjer, der findes. Værktøjer, der er blevet gennemtestet og udvalgt af eksperter, der ved, hvad der virker for lige netop en virksomhed som din. 

 

Dermed slipper du for den lange proces med at finde de rette systemer og kan springe direkte videre til at implementere det i din virksomhed. Og når du kommer i gang vil du kunne mærke, hvordan systemerne taler sammen. Det letter din hverdag og sparer dig for tid. Samtidig skaber det for alvor tryghed ved tanken om, at der er styr på alle aspekter af tidsregistrering, løn og økonomi i din virksomhed. 

Intempus app med timeregistrering vises på iPhone

Vil du gerne høre mere om, hvad DHV Økonomi kan gøre for din håndværksvirksomhed?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.