Med DHV Økonomi får du:

Økonomisystem

e-conomic er et af danskernes foretrukne økonomisystemer med mere end 100.000 kunder. Skal du også opleve, hvor intuitivt et regnskabssystem kan være?

Sagsstyring

Alle registreringer sker på det enkelte projekt. På den måde har du altid overblikket og kan se ting som dækningsbidrag samt lave fakturaer lynhurtigt

Lønsystem

ProLøn har lavet et spritnyt og brugervenligt lønsystem. Og med lønkonsulenter ansat med ekspertise inden for alle brancher, er du sikker på at kunne få den rette rådgivning

Digital tidsregistrering

Med Intempus’ app og bagvedliggende web-system er det ikke længere nogen hovedpine at få taget sig sammen til at registrere tiden. Appen virker endda offline

App til tidsregistrering med tre skærmbilleder

Hvorfor DHV Økonomi?

EN SAMLET PAKKE SÅ DU ER DÆKKET IND

IT-værktøjer er kommet til håndværksbranchen for at blive. Det er der ingen tvivl om, selvom det kan virke uoverskueligt at skulle indarbejde dem i sin arbejdsdag fuld af vaner og faste rutiner. Kigger man på Dansk Byggeris seneste IT-analyse er det også tydeligt, at flere og flere får øjnene op for, hvad de rette IT-værktøjer kan gøre for deres forretning.

Med DHV Økonomi får du med et snuptag nogle af markedets stærkeste og mest fleksible systemer ind i din virksomhed. e-conomic, ProLøn og Intempus er gennemprøvede løsninger – ikke bare hver for sig, men også sammen! Alle tre systemer integrerer nemlig til hinanden, så du får mest muligt ud af dine data.

Se, hvordan vi hjalp Falk Tag

Fra en hel dag to gange om måneden til én time. Det var den tidsmæssige og i sidste ende kontante besparelse, Falk Tag & Facade oplevede på deres lønkørsler, efter at de begyndte at bruge Intempus med ProLøn.

Hør, hvad DHV Økonomi kan gøre for dig

Vi er så begejstrede for produkterne i DHV Økonomi, at vi altid gerne vil fortælle mere om dem

Få overblik over din forretning

INTEMPUS OG E-CONOMIC MED PROJEKTSTYRING FORTÆLLER DIG PRÆCIS, HVOR DU TJENER DINE PENGE

Med e-conomics projektstyringsmodul har du altid det fulde overblik lige ved hånden. Når du indberetter timer, materialer, varer m.m. på en sag i Intempus, kan e-conomic fortælle dig alt om projektet – ikke mindst om det rent faktisk er rentabelt for dig. Du får nemlig styr på dækningsgraden og kan dykke ned i alle detaljer af projektet, ligesom fakturaen nærmest skriver sig selv, når du har registreret alt arbejdet i Intempus.

Lad os gøre dit sure arbejde nemt

TIMEREGISTRERING SOM SKABER GLÆDE OG OVERSKUD

Om du er bogholder, håndværker, bager, produktions- eller konsulentvirksomhed er tidsregistrering en sur pligt, du som virksomhedsejer eller leder skal tvinge medarbejderne og administrationen til at forholde sig til. Det ved vi, og derfor har vi besluttet os for at gøre vores bedste forsøg på at få tidsregistreringen til at blive så nem som muligt for dig. I Intempus har vi 10 års erfaring med at indsamle tid. Vores ekspertise og erfaring bruger vi til at hjælpe nye kunder med at få den bedst mulige timeregistrering, så I får mere glæde og overskud i hverdagen.

Jeg vil gerne høre mere om DHV Økonomi

Udfyld formularen nedenfor eller
ring til os på telefon: 26 390 400.

Top