Intempus

Digitaliser dit anlægsgartneri med DAG og Intempus

Intempus og Danske Anlægsgartnere giver dig sammen branchens bedste tilbud på digital timeregistrering. Se, hvilke fordele du som DAG medlem kan få hos Intempus.

Intempus timeregistrering giver det fulde overblik

Med Intempus og DAG får du:

Både Intempus og DAG er eksperter inden for anlægsbranchen. Derfor er du sikret to stærkere spillere på dit hold med stærkt kendskab til dine behov og branchekrav.

Nem timeregistrering for alle medarbejdere

Intempus er en gennemtestet løsning, og med vores store brancheerfaring, kan vi opsætte en timeregistreringsløsning tilpasset netop dit anlægsgartneri.

Med Intempus timeregistrering får du overblik over forretningen

Intempus og DAG har indgået et partnerskab, så du kan få Intempus’ solide og brugervenlige timeregistreringsløsning til en fordelagtig pris.

Hold fokus på jeres kerneforretning - overlad det administrative til Intempus

Som anlægsgartner tilbringer mange af dine medarbejdere oftest det meste af arbejdsdagen ude på opgaver. Den daglige administration kan derfor nemt blive uoverskuelig og tidskrævende for både dine medarbejdere ude i marken og på kontoret, når sager skal planlægges, indberettes og godkendes. 

 

Intempus’ brugervenlige timeregistrering gør administrationen let og overskueligt. Dine medarbejdere kan nemlig indberette alt arbejde på Intempus’ app uanset, hvor de befinder sig. Når arbejdet er indberettet, sendes det hele automatisk hjem til kontoret, hvor det er klar til godkendelse. Er der flere godkendere, kan der nemt oprettes et godkendelsesflow i Intempus’ administrationsmodul. 

 

Med Intempus’ mange brugervenlige funktioner kan du fremtidssikre dit anlægsgartneri. Se flere af Intempus’ funktioner her. 

Timeregistrering_digital
Malmos anlægsgartner kundecase

“Selvom Intempus i starten var en standardløsning, har vi haft mulighed for at sætte vores præg så markant på Intempus, at det er blevet til en integreret Malmos-løsning”- Michael Gøthche, Økonomi- og IT-chef, Malmos

Få resten af Malmos’ oplevelse med Intempus her 

landbrug_landmand_intempus_footer

Intempus er med dig hele vejen

Selvom Intempus er et brugervenligt system som nemt kan benyttes af alle, så er du langt fra overladt til dig selv. Intempus er nemlig med dig hele vejen. Vi sætter systemet op til netop dine behov og kravspecifikationer i tæt samarbejde med dig.

 

Når du er godt i gang, kan du altid gøre brug af den gratis support, hvor vi sidder klar til at hjælpe dig mandag-fredag både på chat og telefon, hvis der skulle være nødvendigt.

 

Du kan altid prøve Intempus’ timeregistreringsløsning gratis og uforpligtende i 14 dage for at teste om systemet passer ind i jeres arbejdsgange.

Vil du høre mere om DAG's medlemtilbud med Intempus?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.