Intempus

Få og del viden med Intempus og Cereda

Cereda er for alle jer, der hver dag sørger for, at økonomi og regnskab er i orden, og med Intempus og Cereda sikrer du, at du som bogholder eller revisor forholder dig konkurrencedygtig. Med Cereda og Intempus udvider du nemlig dit netværk og udvikler dine kompetencer.

Intempus timeregistrering giver det fulde overblik

Med Intempus og Cereda får du:

Med Intempus får du et hold af eksperter, der hjælper dig med alle dine udfordringer, og samtidig får du med Cereda en brancheorganisation i ryggen, der arbejder for dine og branchens interesser.

Med Intempus får du redskaberne til at udnytte din virksomheds tid bedst muligt, samtidig med at du gennem Cereda får kompetencerne, der kan gøre dig til en af de førende indenfor dit område.

Med Intempus timeregistrering får du overblik over forretningen

Spar tid og udnyt din virksomheds potentiale optimalt ved at skrælle manuelle arbejdsprocesser fra ved hjælp af Intempus. Det giver dig tid til det, der er vigtigt for din virksomhed.

Hvorfor Intempus og Cereda?

Med Intempus og Cereda får du et samarbejde, der gør dig stærkere. Samarbejdet giver dig nemlig vigtige elementer, som er centrale for at være med helt i top; Effektive systemer samt kompetenceudvikling og rådgivning. 

 

Med Intempus får du et system, der gør din hverdag lettere. Med mange af Intempus’ funktioner kan du nemlig reducere antallet af manuelle arbejdsgange og gøre dit arbejde lettere, mere effektivt og mere konkurrencedygtigt. 

 

Men hvorfor ikke tage det en tand længere?

partner_integration_system_intempus
Timeregistrering_digital

Gå forrest i din branche

Med Cereda bygger du nemlig ikke på teknologien, men på dig selv og dine egne evner. Som brancheorganisation sørger Cereda for at give dig de mest optimale vilkår. Det betyder blandt andet tilbud om kompetenceudvikling, rådgivning og udbygning af netværk. 

 

Dermed er du godt klædt på til at takle de udfordringer, du møder i din hverdag – og komme med helt i front indenfor dit område. 

 

Samtidig er den helt store fordel, at dit medlemskab i Cereda fungerer som en blåstempling. Som medlem ved dine fremtidige kunder nemlig, at de kan forvente kvalitet og kompetencer, der er i orden. 

Vil du høre mere om, hvad Intempus og Cereda's samarbejde?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.