Alexander Sylvestersen-Platz

Ejer af M Consult

Konsulentfirma

Herning

2 medarbejdere

www.mconsult.dk

Fra dygtig konsulent til uerstattelig ekspert

Sparring og rådgivning om kundens forretning udgør kerneydelser i enhver konsulentvirksomhed. Det herningensiske M Consult indgik et partnerskab med Intempus for at blive bedre til netop dette arbejde. Resultatet taler sit tydelige sprog.

Konsulentfirmaet M Consult tjener sit daglige levebrød på at hjælpe små og mellemstore virksomheder med alle dele af økonomien lige fra projektstyring over daglig bogføring til moms- og årsregnskab.

Da en kunde henvendte sig med et ønske om at få styr på sine projekter og minimere tidsforbruget, gik M Consult straks på jagt efter et system tilpasset kundens behov.

På det store, komplekse marked for mobil timeregistrering fandt M Consult frem til Intempus via e-conomics App Store, hvor Intempus figurerer som anbefalet partner.

Intempus som leverandør
Alexander Sylvestersen-Platz, konsulent og ejer af M Consult, var imponeret af Intempus’ brugervenlige design. Derfor besluttede han sig for at oprette sin egen virksomhed i app’en og ringe til Intempus.

“Intempus har været en stor hjælp i starten, hvor jeg har haft gode snakke med deres produktchef (red. Christophe). Han viste mig ting, som jeg selv skulle have brugt lang tid på at finde ud af, “ forklarer han.

Et partnerskab med fælles mål
Implementeringen af nye IT-løsninger forløber sjældent problemfrit. Derfor er kommunikationen afgørende for, at et partnerskab kan lykkes

“Vi løser problemerne sammen, fordi vi har et fælles mål om at hjælpe en fælles kunde. Den løbende dialog med Intempus har sikret, at kunden har fået en rigtig god oplevelse med produktet, ” bemærker Alexander Sylvestersen-Platz.

Den faglige sparring mellem Intempus og M Consult har været lærerig for begge parter. Intempus er blevet klogere på sine kunders behov, mens M Consults rådgivning inden for projektstyring er blevet endnu skarpere.

“Intempus har støttet os meget i dette projekt, og det har haft stor betydning for processen, der til tider kan være indviklet med mange teknikaliteter og funktioner på tværs af de to systemer.”
Alexander Sylvestersen-Platz, Konsulent & ejer af M Consult

Lille ekstra service med stor økonomisk sidegevinst
Partnerskabet med Intempus har givet M Consult mulighed for at skille sig ud i et stort, broget konsulentmarked. Fremover vil M Consult nemlig kunne tilbyde sine kunder opsætningshjælp i e-conomic og Intempus. Og det vil kunne mærkes på bundlinjen.

“Jeg har oparbejdet en ekspertise, som jeg kan tage penge for. Jeg kan differentiere mig i markedet og tjene penge på at hjælpe kunderne med at få styr på forretningen
Alexander Sylvestersen-Platz, Konsulent & ejer af M Consult

Vil du også gøre det administrative arbejde
nemmere for dig selv?

Så tøv ikke med at oprette dig i Intempus og få en gratis prøveperiode på 30 dage. Hvis du har
spørgsmål eller ønsker nogle ting afklaret, sidder vi altid klar til at rådgive dig. Kontakt os enten
på telefon 26 390 400 eller pr. mail på info@intempus.dk

Top