Intempus har givet Henriette mere fritid – også midt i stormen

Maler i stormen

I september gik stormen Knud i land på den danske vestkyst. Det var dog ikke den eneste storm, Henriette Træholt befandt sig i, om end hun helt upåvirket – og altid med Intempus i lommen – kunne udføre sit arbejde som maler for Malerfirmaet Thordsen i Esbjerg.

Som altid med ’Månedens indberetning’ er det en nysgerrighed, der er afsættet til at dykke ned i en indberetning. Og i dettetilfælde ville vi finde en ”stormindberetning” i forbindelse med stormen Knud, der hærgede på især den jyske vestkyst fredag d. 21. september. Eller, ”hærgede” er måske så meget sagt, for Knud var vist ikke helt så slem som først antaget. Så på den måde lykkedes det ikke rigtigt at finde en stormindberetning. Og på den anden side lykkedes det på mere end én måde.

Henriette Træholt fra Malerfirmaet Thordsen var nemlig på arbejde i en ejendom i Stormgade i det centrale Esbjerg ikke meget mere end et hårdt vindpust fra den kyst, hvor Knud gik i land. Arbejdet, som i Intempus blev registreret til fem timer, foregik i rolige omgivelser inden døre i en lejlighed, hvor der skulle males vægge og lofter og plettes vinduer. Men hverken vindens susen udenfor eller den navnkundige adresse var noget, Henriette Træholt tænkte over i løbet af sin arbejdsdag, fortæller hun med et grin.

”Det blæste da en del, men når man går inde i de lukkede gader, så mærker man det ikke helt på samme måde. Så jeg vil faktisk slet ikke sige, at Knud havde nogen påvirkning på min arbejdsdag,” fortæller Henriette Træholt.

En arbejdsdag midt i historiens vingesus

Henriette er i gang med at male

Om end omstændighederne i momentet ikke fyldte det store – eller noget som helst – for Henriette Træholt, så var der altså ganske mange elementer at storm omkring hende. Ikke mindst et historisk af slagsen. Fordi som om stormen Knud og det påfaldende gadenavn ikke skulle være nok, så har netop Malerfirmaet Thordsen faktisk haft adresse i naboejendommen – naturligvis også på Stormgade. Det er delvist nyt for Henriette Træholt, da nærværende skribent gør hende opmærksom på det.

”Jeg havde hørt om, at firmaet havde ligget inde i byen, men jeg vidste faktisk ikke helt præcis hvor,” fortæller Henriette Træholt, som har været ansat i firmaet i syv år – og altså ikke lang nok tid til at have oplevet Malerfirmaet Thordsen have kontor på Stormgade i Esbjerg.

Har fået mere fritid med Intempus

Som maler er man selvsagt mest på farten, når man udfører arbejdet på en sag for en kunde, og det er netop der, hvor Intempus’ system til digital tidsregistrering er optimalt. Tidligere foregik alt registrering af arbejdet manuelt på fysiske arbejdssedler for de ansatte i Malerfirmaet Thordsen, og det var til gengæld langt fra optimalt, mener Henriette Træholt, som har brugt Intempus i halvandet år.

”Jeg brugte ikke kun tid på at notere det ned på arbejdssedlerne, men også på hver dag at notere de samme informationer ned i min kalender, så jeg kunne huske det. Nu bruger jeg næsten ingen tid på det, og jeg kan lynhurtigt få det gjort hver dag. Fra mit synspunkt er Intempus udelukkende et positivt element i min arbejdsdag. Og sådan er det nok generelt. Jeg tror, folk var ret trætte af at udfylde de sedler og skulle huske at aflevere dem. For det var noget, man godt kunne gå og glemme,” siger hun.

Nu er Intempus fremme hver dag. Ofte endda flere gange om dagen, hvis arbejdet foregår flere forskellige steder. Hver sag knytter sig nemlig til en kunde, og på den måde kan Henriettes timer automatisk finde ind på den kunde, de skal faktureres til, når timerne efter godkendelse synkroniseres over i regnskabsprogrammet og er klar til fakturering. På sigt er det planen, at medarbejderne også skal registrere deres materialeforbrug i Intempus, ligesom nogle af dem også bruger appen til at registrere kørsel. Og det har altså alt sammen været med til at give medarbejderne en simplere arbejdsdag med mindre at tænke på og i Henriette Træholts tilfælde også mere tid til familien.

”Før i tiden var det faktisk min fritid, jeg brugte på at udfylde arbejdssedler. Så det er bare rart at være sluppet for og lidt en ekstra bonus.”