Intempus

Billy & Intempus

Med Intempus og Billy’s samlede løsning, der forbinder digital timeregistrering med simpel økonomistyring, bliver den daglige administration nem, effektiv og ligetil. Kontakt os for at høre mere.

Integrer timeregistrering med fakturering med Billy og Intempus

Få to brugervenlige systemer til at snakke sammen som ét

Spar timevis af daglig, ugentlig og månedlig administrationsarbejde med Intempus og Billy’s samlede løsning, der forbinder digital timeregistrering med simpel økonomistyring. Med Intempus & Billy får du:

Integrationen mellem Billy og Intempus sikrer dig, at du får en nem og sikkert dataoverførsel mellem din timeregistrering og økonomistyring

Med Intempus og Billy får du to af markedets mest brugervenlige systemer samlet i én løsning, der gør administrationen endnu lettere.

Hos Intempus og Billy har du altid gratis support, og vi sidder klar til at svare på dine henvendelser på både telefon, mail eller chat.

Hvorfor Intempus med Billy?

Det skal være simpelt og enkelt

 

Har du bare brug for et stabilt og brugervenligt regnskabssystem og ikke alle mulige smarte projektstyringsfunktioner og lignende? Så er det Billy, du skal kigge på. Billy er så nemt, at alle kan være med lige fra fakturering til bogføring. Ikke mindst hvis du udnytter mulighederne for at integrere til dine foretrukne systemer rundt om dit regnskabsprogram. Det bliver Billy nemlig kun nemmere af. Ikke mindst hvis du integrerer med Intempus. Så føres data over med få klik, og du kan på ingen tid sende kunden en præcis og korrekt faktura. Væk er alt det unødvendige fedt, og tilbage er de funktioner, som gør din arbejdsdag meget federe.

Billy er et nemt faktureringssystem der integrerer med Intempus
partner_integration_system_intempus

Gør administrationen nem og pålidelig

Vi står klar til at hjælpe dig

 

Vi mener det, når vi siger, at både Billy og Intempus er to af de mest brugervenlige systemer på markedet. Alting er designet ud fra at skulle give mening for brugeren – også selvom du – brugeren – ikke er en erfaren bogføringsorm. Men skulle der nu opstå spørgsmål, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig. Der er nemlig altid gratis support hos både Billy og Intempus, og vi tager altid telefonen med et smil, når du ringer.

Vil du gerne høre mere om, hvad Intempus og Billy kan gøre for din virksomhed?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.