Registrer nemt afspadsering på app

Hold styr på dine timer  

Fuld overblik over din afspadseringssaldo, der altid er opdateret. Lyder det ikke fristende? Med Intempus kan du nemt håndtere din afspadsering direkte på mobilen. Så har du altid styr på din egen tid.

Vi ved nemlig alle, hvor svært det kan være at holde styr på afspadseringsbalancen, når der bliver lagt lidt timer til og fra løbende, men med Intempus slipper du for at miste overblikket. 

 

Registrer afspadsering automatisk

I Intempus kan du let registrere arbejdsdagen på app eller på computeren. Arbejder du udover din normale arbejdstid, kan du registrere ekstraarbejdet som afspadsering.

Samtidig kan du også bruge afspadseringen, når du holde fri eller gå før tid. Så holder systemet styr på regnskabet for både dig som medarbejder eller administrator. 

Ønsker du at vide mere om reglerne for overarbejde og afspadsering?

Nem administration på ingen tid

Håndtering af overenskomst

En af de helt store fordele ved et digitalt timeregistreringssystem som Intempus er, at systemet kan sættes op til den enkelte medarbejders overenskomst eller lokalaftale. Det betyder, at der skal bruges langt færre ressourcer på administrationsarbejdet, da systemet klarer tingene for jer. 

Automatisk optjening til afspadsering

Skal jeres medarbejdere registrere deres arbejdstid? Så kan der med fordel blive opsat en normtid for den enkelte medarbejdere. Sådan kan systemet holde styr på om der er arbejdet mere eller mindre på enten dags- eller ugebasis. På den måde kan der automatisk optjenes afspadsering, når medarbejderen arbejder udover den aftalte arbejdstid, samt blive trukket afspadsering fra ved mindre arbejde. 

I tvivl, om Intempus kunne være noget for din virksomhed

Se her, hvordan Intempus har hjulpet Raaschou Byg og Inventarsnedkeri

Så nemt kommer du i gang med nem afspadsering - og meget mere

En af de helt store fordele med Intempus er, at du får de første 14 dage gratis. Det betyder, at du får mulighed for at teste systemet i din egen arbejdsdag og finde ud af om det kan løfte nogle af jeres interne processer.

Vil du have en fremvisning af systemet? Så book en uforpligtende demo. Derefter vil en af vores konsulenter vise systemet frem og tage en dialog omkring jeres ønsker og behov til digital timeregistrering. 

Har du lyst til at høre mere om Intempus?

Ring eller skriv til os.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til os