Intempus

Afspadsering gjort nemt - Intempus sikrer dit overblik

Lad Intempus gøre det meste af arbejdet så din tidsregistrering bliver lettere end nogensinde før.

Intempus timeregistrering app og admin video

Timeregistrering_digital

Intempus holder styr på afspadsering

Ingen regnefejl, ingen uoverensstemmelser og en konstant opdateret oversigt over, hvordan det står til med afspadseringssaldoen. Lyder det ikke fristende?

 

Det synes en lang række andre virksomhedsejere også, og de får nu glæde af de fordele, Intempus giver, når der skal skabes overblik over optjent og brugt afspadsering. Vi ved nemlig alle, hvor svært det kan være at holde styr på, hvor meget ens medarbejdere – og en selv – har til gode i afspadsering. Timerne flyder hurtigt sammen, eller små hjemmegjorte regnestykker fordufter blandt kontorets tykke mapper.

 

Men med Intempus slipper du for at miste overblikket. En række funktioner gør nemlig, at du altid er opdateret på, hvad afspadseringssaldoen er for den enkelte medarbejder – hvilket bestemt også er en stor hjælp for dine medarbejderne.

Gør som +12.000 andre og gør arbejdsdagen nemmere med Intempus

Vi sørger for, at systemet sættes op til netop dine behov, og så kan du prøve Intempus gratis og uforpligtende i 14 dage.

Nem administration på ingen tid

Overenskomst

En af de helt store fordele ved Intempus er, at systemet kan sætte op efter den enkelte medarbejders overenskomst eller lokalaftale. Det betyder, at du slipper for at bruge aftener på kontoret i forsøget på at sikre at overarbejdet og afspadseringen passer med overenskomsten. Med det overblik, Intempus giver, er du nemlig helt sikker på, at intet er overset, og arbejdet overholder overenskomstens rammer.

Normtid

Med den store grad af fleksibilitet, du finder i Intempus’ system, giver det samtidig mulighed for, at du kan opsætte Intempus efter en normtid for den enkelte medarbejder. Det betyder, at Intempus automatisk registrerer, når medarbejderen arbejder mere end den pågældende normtid og dermed skal have afspadsering for arbejdet. Det letter både dig og din medarbejder for at kontrollere arbejdstimerne. Dermed sparer I tid, der i stedet kan bruges på at gøre arbejdet færdigt.

Intempus app med timeregistrering vises på iPhone
Smart timeregistrerings app på mobil

Afspadseringssaldo

Intempus’ mulighed for registrering af overenskomst og normtid bidrager samtidig med, at du og din medarbejder har en konstant opdateret afspadseringssaldo. Dermed har I begge mulighed for med blot ét klik at se, hvad status for afspadsering er – uden at skulle have det store regneark frem. Det giver både dig og din medarbejder overblik.

 

I slipper begge for at gange, trække fra og dividere, når I skal finde frem til, hvordan det nu står til med afspadseringssaldoen. Det sparer jer ikke kun for tid, men giver også langt større sikkerhed, fordi I 100 % kan stole på de afspadseringsudregninger, Intempus giver jer. Samtidig slipper I for uoverensstemmelser, fordi medarbejderen selv taster ind – og I har sikkerhed for, at systemet ikke lyver. Det, du ser i Intempus, er det, du kan stole på.

 

Ønsker du at vide mere om reglerne for overarbejde og afspadsering? Læs vores guide her.

I tvivl, om Intempus kunne være noget for din virksomhed?

Se her, hvordan Intempus har hjulpet Raaschou Byg og Inventarsnedkeri

Intempus timeregistrering app og admin video

bogholder_revisor_rob_intempus

Så nemt kommer du i gang

En af de helt store fordele ved Intempus er, at du får de første 14 dage gratis. Det betyder, at du får mulighed for at teste systemet i din egen hverdag og finde ud af, hvad der skal til, for at det dækker dine behov bedst muligt.

Det eneste, du skal gøre for at komme i gang, er, at give os et kald eller sende en mail og fortælle om dine behov, og hvad du går efter i et tidsregistreringssystem.

 

Derefter aftaler vi et tidspunkt, hvor vi over telefonen guider dig igennem systemet – imens du blot skal følge med bag din egen computerskærm. Det tager blot 20 minutter, og bagefter er du så godt inde i systemet, at du og dine medarbejdere kan bruge det i jeres hverdag.

Vil du høre mere om Intempus?

Ring til os på 26 390 400, eller skriv til os nedenfor.

Så vender vi tilbage hurtigst muligt.